waznosc umowy

• Autor wątku Autor wątku dorte
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dorte

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
22
Mam problem z firmą która robi wszystko zeby nie wywiazać sie z zapisów umowy a mianowicie.
firma zoobowiazuje sie do zapalaty srodków za goscia przed jego przyjazdem. do dnia 20 miesiaca zawartej rezerwacji
i teraz gisc zroibil rezrwacje 19 i juz napsiali ze to PRZELOMOWE i nie zapalcą teraz tylko wkolejnym miesiacu ,napisalam skargę i przystali na nią.
Natomiast napisali ze nie maja mojego numeru konta..Co dla mnie jest smieszne poniewaz w umowie przez telfon konsultant wyslal akceptacje umowy na emai;;;nie pytaj o numr konta a jest od jako element w umowie...Wiec, Podalam niezlocznie numer konta co dla w ogole taka umowa jest niewazna skoro konsultant telefonicznie jej nie zapytal o nr konta...przed zawarciem umowy
i Dalej sie zaczyna..Firma ma 6 dni jeszcze do przyjazdu goscia i na moje pytanie kiedy wysle pieniedze odwrócila kota ogonem twoierdzac ze od 3 dni ma numer konta i wysle za miesiac gdzie przelew idzie max 2 dni.. Dla mnie to powod do wypoeidzenia natychmistaowego i anulacji rezerwacji to jawana kpina...prosze o pomoc

Ostatnia edycja:
Powrót