widzenie sie z dziecmi- pomocy

• Autor wątku Autor wątku wiola29
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wiola29

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam, otrzymalam w ostatich dniach wezwanie do sadu iz ojciec moich dzieci zlozyl sprawe o uregulowanie spraw widzenia, i teraz zaczyna sie problem bo niewiem co powinnam zrobic, mam bardzo duzo dowodow swiadczacych ze ojciec dzieci jest osoba niepoczytalna (zaznaczam ze ma juz jedno dziecko z dawnego zwiazku co nigdy niemial z nim kontaktu a dziecko ma 16lat) teraz troche o jego niepoczytalnosci ( proby samobojcze, przeszlosc karna jak rowniez 4 sprawy obecnie na prokuraturze zlozone przezemnie przez ktore zostana mu rzedstawione dwa artykuly tzn za pobicie mnie, nachodzenie, grozby itd) w/w osoba nie posiada meldunku, posiadam rowniez nagrany filmik z ukrycia kiedy ojciec dzieci onanizowal sie na kamerce na czacie itd itd, dzieci jak spotykaja ojca na ulicy tosie boja i szybko chytaja mnie za reke niema to zadnego wpywu z mojej strony na zachowanie dzieci (napewno skieruje je na badanie RODK) co powinnam teraz zrobic? prosze o pomoc? jeszcze mam jedno pytanie czy te po krotce zarzuty moga swiadczyc ze moge pozbawic ojca praw rodzicielskich? czy przy pozbawieniu praw rodzicielskich w/w ma placic alimenty? ( tzn placil sprawa jest obecnie u komornika) bardzo prosze o porady, pozdrawiam

[cytat:2gdwupb9]
teraz troche o jego niepoczytalnosci ( proby samobojcze, przeszlosc karna
[/cytat:2gdwupb9]
Będzie Pani to w stanie udowodnić?Skazany takze może być dobrym ojcem :wink:
[cytat:2gdwupb9]jak rowniez 4 sprawy obecnie na prokuraturze zlozone przezemnie przez ktore zostana mu rzedstawione dwa artykuly tzn za pobicie mnie, nachodzenie, grozby itd)

sąd nie weźmie ich pod uwagę !
w/w osoba nie posiada meldunku,
Zatem niech Pani wnosi o widzenia w Pani miejscu zamieszkania
posiadam rowniez nagrany filmik z ukrycia kiedy ojciec dzieci onanizowal sie na kamerce na czacie
hmmm...nie robił tego w miejscu poblicznym , ani przy dzieciach ....a z drugiej strony narusza tu Pani jego prywatność :lol:
jak spotykaja ojca na ulicy tosie boja i szybko chytaja mnie za reke niema to zadnego wpywu z mojej strony na zachowanie dzieci
no nie wiem ....ale te nagrania z ukrytej kamerki, 4 sprawy itd ...cóż jednak myślę że ma Pani wpływ 8) I sąd z pewnością to wychwyci ....co za dużo to niezdrowo :ok: [cytat:2gdwupb9]
jeszcze mam jedno pytanie czy te po krotce zarzuty moga swiadczyc ze moge pozbawic ojca praw rodzicielskich?
no tak ...oko za oko ząb za ząb :wink:
Mykam bo mną trzęsie ...

[cytat:fx7esgmq] teraz troche o jego niepoczytalnosci ( proby samobojcze, przeszlosc karna[/cytat:fx7esgmq]
to nie są przypadki niepoczytalności
[cytat:fx7esgmq] jak rowniez 4 sprawy obecnie na prokuraturze zlozone przezemnie przez ktore zostana mu rzedstawione dwa artykuly tzn za pobicie mnie, nachodzenie, grozby itd)[/cytat:fx7esgmq]
jak mniemam akty oskarżenia nie zostały jeszcze złożone do sądu a więc ten człowiek jest co najwyżej podejrzanym
[cytat:fx7esgmq] w/w osoba nie posiada meldunku,[/cytat:fx7esgmq]
no i??
[cytat:fx7esgmq]posiadam rowniez nagrany filmik z ukrycia kiedy ojciec dzieci onanizowal sie na kamerce na czacie[/cytat:fx7esgmq]
jeżeli robił to w obecności dzieci to jest karalne, jeżeli nie to z całym szacunkiem ale każdy ma prawo do intymności w swojej sferze seksualnej. Pani tą intymność naruszyła kręcąc film z ukrycia. To że ten człowiek jest ojcem dzieci to nie znaczy że jest mnichem.
Zresztą Pani pisze w innym poście że mąż obnarzał się w obecności dzieci.
http://forumprawne.org/viewtopic.php?p= ... t=#o221253 Gubi się Pani w tym co pisze. Jeżeli faktycznie tak było to czemu Pani nie reagaowała tylko stała z kamerą i to kręciła.
Jak było naprawdę?? Bo tu nikt nie ma czasu na domysły ani zgadywanki.
Jeżeli chce Pani pomocy to proszę wszystko przedstawiać rzetelnie...możemy Pani odpowiedzieć tak jakby mąż był ostatnim draniem, ale pytanie do Pani - czy tak jest naprawdę? Rozbieżność w Pani opisach powoduje uzasadnione wątpliwości.
[cytat:fx7esgmq] jeszcze mam jedno pytanie czy te po krotce zarzuty moga swiadczyc ze moge pozbawic ojca praw rodzicielskich? [/cytat:fx7esgmq]
może Pani próbować, czy ze skutkiem pozytywnym to się obaczy.

Uwaga z mojej strony....stylistyka Pani postów pozostawia wiele do życzenia.

Powrót