Widzenie w as Bydgoszcz

• Autor wątku Autor wątku Kacper30
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kacper30

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam wszystkich. Mam do was pytanie. Ja nigdy nie byłem w takim miejscu nie mam zielonego pojęcia a muszę porozmawiać z przyrodnim bratem. Jest na wałach wcześniej był gdzieś na toruńskiej tam mieliśmy się spotkać ale go przewieziono na wały. Ma widzenie przez plekse że mną. I teraz moje pytanie jak to się tam odbywa gdzie muszę się zgłosić jak już jutro umowie się na to widzenie telefoniczne. Tyle wiem z jego rozmowy

Nigdzie. Wchodzisz normalnie na widzenie, tzn. wchodzisz w drzwi, idziesz po kartkę do okienka, później zawołają na widzenie do brata po nazwisku, pakujesz rzeczy osobiste do szafki, pokazujesz dowód, przechodzisz przez bramkę czy nie masz nic metalowego, idziesz z klawiszem i resztą przez plac i do poczekalni na dół. Na dole tez trochę czekasz, ale to zależy. Ogólnie klawisze na ogół nieprzyjemni, brat lepiej niech nie zadziera, bo za byle co wniosek. W poczekalni poinformują Cię, że widzenie przez telefon. I idziesz na widzenie. Proste :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za odpowiedź czyli mimo że nie mili są powiedzą co i jak a także gdzie pójść .o to chodziło.ja ide załatwić sprawy rodzinne wiesz nie mam z nim kontaktu.taki brat

Powrót