paulinkus1990
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 135
Witam, mam pytanie jesli chodzi o wynajem mieszkania. Owszem podpisalam umowe na wynajem w ktorej byla zawarta informacja ze czynsz spoldzielczy bedzie wynosil 500 zl, a w okresie grzewczym 800 zl, nie zwrocil na to uwagi, to jedyna informacja jakies nie przyuwazylam w umowie ale z tego co wiem wlasciciel nie moze napisac w umowie czego chce, ze jest to adekwatne do wielkosci mieszkania i do innych kwestii.
Czy to mozliwe zebym na mieszkaniu 2-pokojowym o wielkosci 50m2 placila 800 zl samego czynszu w okresie grzewczym?? wlasnie wyprowadzam sie z tego mieszkania chce wiedziec czy musze doplacac wlascicielce bo prosilam zeby wziela kaucje na poczet obecnego miesiaca, takie zabezpieczenie zeby nie zaczela mi wymyslac ze cos jest nie tak w mieszkaniu i nie odciagala mi tego przy wyprowadzce bo tak robi wiekszosc wlascicieli.
Czy to mozliwe zebym na mieszkaniu 2-pokojowym o wielkosci 50m2 placila 800 zl samego czynszu w okresie grzewczym?? wlasnie wyprowadzam sie z tego mieszkania chce wiedziec czy musze doplacac wlascicielce bo prosilam zeby wziela kaucje na poczet obecnego miesiaca, takie zabezpieczenie zeby nie zaczela mi wymyslac ze cos jest nie tak w mieszkaniu i nie odciagala mi tego przy wyprowadzce bo tak robi wiekszosc wlascicieli.