K
karol44
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
zwracam sie z wielka prośba o pomoc o osób ktore wiedza cos na temat prawa ucznia w szkole. ogolnie przypadek jest taki ze moja dziewczyna jest w tym momencie w klasie maturalnej, nie yła nigdy wzorem do naśladowania dla innych aczkolwiek odkad jestesmy razem bardzo zmienila swoje nastawienie ma 2 lata opoznienia jesli chodzi o nauke i postanowila naprawde wziac sie za siebie i wreszcie skonczyc ta szkole(liceum plastyczne) niestety opinnia wsrod nauczycieli z dawnych lat jej pozostala z wiekszosci przedmiotow ma bardzo sobre wyniki oprocz j. polskiego. nauczycielka dosłownie "gnębi" moja dziewczyne na obecna chwile w dzienniku stoi w jej rubryce 5 jedynek i cała masa nieobecnosci poniewaz nauczycielka czytajac liste celowo omija jej nazwisko, normalnie w takiej sytuacji można zgłosic sprawe do wychowawcy badz dyrektora ale jak wspomnialem moja dziewczyna ma "nieciekawa" opinnie wiec nikt jej nie wierzy a reszta klasy boi sie byc po stronie mojej dziewczyny przez wzglad na zlosliwosc nauczycielki, ktora bedzie sie mscic prosze o jakakolwiek rade poniewaz nie moge patrzec jak moja dziewczyna mimo ze spedza cale dnie nad ksiazka wciaz dostaje jedynki pozdrawiam karol44