L
lukashekluk
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 199
Witam. Mam zadłużenie wobec allegro na kwote 74zł przynajmniej tak sądzi windykacja. Więc tak konto, na którym jest zadłużenie zostało zarejestrowane w 2007r na MOJĄ BABCIE! Miałem wtedy 14lat. Od dłuszego czasu łazi za mną windykacja. Zaczeło się to jakoś przed moją 18 choć na koncie nigdy nie było podanych moich danych ze wzlędu na to że byłem nie pełnoletni. Dzisiaj mam 19 lat i dali mi czas na zapłate tego do 15 stycznia. I mam dylemat czy płacic czy nie? Babcia od ponad roku nie zyje. Zmarła przed moją 18. Co mam zrobić? Wysyłałem donich z rok temu akt zgonu dalej chcą pieniędzy! Wolali je od mojej babci teraz wołają ode mnie.
Jakiś czas temu wysłałem pismo do allegro co mi da jak to wpłace ? odp. Mi że odblokuja mi konto i nie będzie problemu lecz miałem jakieś tam wykroczenia regulaminu allegro ale to nie istotne. Pozniej dostalem informacje że konto jest zarejestrowane na MOJA BABCIE wiec mi konta nie odblokuja ale ja mam to zapłacic. Nie dostałem NIGDY Żadnego pisma z windykacji. wysylaja mi jakieś wiadomości tekstowe na poczte z numerem konta co robić? i dzwonią! Ledwie święta się skonczyły już z rana telefon dostałem!
Jakiś czas temu wysłałem pismo do allegro co mi da jak to wpłace ? odp. Mi że odblokuja mi konto i nie będzie problemu lecz miałem jakieś tam wykroczenia regulaminu allegro ale to nie istotne. Pozniej dostalem informacje że konto jest zarejestrowane na MOJA BABCIE wiec mi konta nie odblokuja ale ja mam to zapłacic. Nie dostałem NIGDY Żadnego pisma z windykacji. wysylaja mi jakieś wiadomości tekstowe na poczte z numerem konta co robić? i dzwonią! Ledwie święta się skonczyły już z rana telefon dostałem!
Ostatnia edycja: