Windykacja, co dalej

• Autor wątku Autor wątku agnieszka035
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

agnieszka035

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam
Podepnę się pod temat bo nie bardzo wiem gdzie mam dać swoje zapytanie.
Pobrałam raport na stronie ERIF. Mam tam 4 wpisy. Dwa z PROKURA NS FIZ bez tytułu wykonawczego wystawione z data roszczenia wymagalnego 2005 i 2007 rok, ponadto dopisane jest iż wezwanie zostalo wysłane po 5 i 8 latach od powyższej daty roszczenia ( nie otrzymalam nic do dnia dzisiejszego), jedno jest z KRUKa SA bez tyt wykonawczego, roszczenie wymagalne 2006 rok , pismo niby wyslane 2010 no i czwarte z KREDYT INKASO ale z tyt wykonawczym nadanym przez sąd w 2009 roku. W tej wlasnie sprawie ciagnie się postepowanie komornicze, które systematycznie spłacam na konto komornika wskazanego w dokumentach.
Pisałam rok temu pismo do tego komornika z prośbą o udzielenie informacji, jaka jest kwota zadluzenia, ile zostalo sciągniete i zapytanie o inne bo w miedzy czasie otrzymalam od tego samego komornika pisma z innymi nr Km .. odpowiedz nie nadeszła do dnia dzisiejszego.
Czy w związku z tym iż nie zostaly nadane zadne tyt wykonawcze można pisac pismo o przedawnienie czy cos? Do kogo takie pismo? Do wirzyciela? Komornika ? Sądu? Jak mam kontaktowac sie z panem komornikiem by udzielil mi wszystkich informacji o prowadzonych sprawach moich dlugow ?
Być moze nie składnie napisałam swoja wypowiedz, za co przepraszam i prosze o jakies pokierowanie co robic
pozdrawiam

nie podpinaj się tylko zakładaj swój temat. mod

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót