Windykacja oddziału banku zabiara mi cała rente

• Autor wątku Autor wątku Asiek043
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Asiek043

Asiek043

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
kilka lat temu otrzymalam od banku tzw kredyt odnawialny dwa lata temu powaznie sie rozchorowalam i trafilam na rente kredytu odnawialnego mi nie odebrano ale w tym roku jednak wypowiedziano mi umowe moja renta jest nizsza niz zarobki ktore otrzymywałam nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze oddzial windykacji banku zablokowal mi konto i zabiera mi cała rente najpierw caly miesiac biegałam zeby to wyjasnic zbywali mnie krecili dopiero w tym miesiacu pani kierownik dzialu windykacji powiedziala ze mam napisac ugode jechac do banku i oni od razu przesla skanem do niej osobiscie a orginal wysla do ich oddzialu tak zrobilam tego samego dnia pismo zostalo przeslane skanem do pani kierownik przez pracownika banku ja dostalam z kopie z pieczatka i potwierdzeniem pismo bylo wyslane 10.04 dzwonie do dzialu windykacji 20.04 a słyszę ze pierwszej renty juz nie odzyskam i tej z kwietnia tez nie i ze zadnego pisama nie otrzymali ale to i tak nic nie zmieni sadze ze poprostu przeciegaja sprawe zeby jak najwiecej wyciagnac czy w ogole windykacja moze sobie blokowac konto i zabierac calosc renty ? to jest moje jedyne zrodlo utrzymania zostalam bez srodkow do zycia i nie mam na leki moje wyniki z nefrologii bardzo sie pogorszyly lekarz straszy mnie dializami zaznacze ze choruje na niedowlad prawostronny ,cukrzyce i zespol nerczycowy biore silne leki a nie mam za co wykupic pomocy co mam zrobic w tej sytuacji?

Powrót