Windykacja sądowa T-mobile.

• Autor wątku Autor wątku Oktawian127
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

Oktawian127

Użytkownik
Odpowiedzi
38
Witam. Nie wiedziałem konkretnie w jakim dziale zamieścić temat więc robię to tutaj. Otóż dnia dzisiejszego dostałem pismo o zamiarze wszczęcia windykacji sądowej. Posiadam jeden nie zapłacony rachunek z sieci T-mobile z którego dostałem pismo. Zażądali zapłacenia kwoty 778zł na poczet kary. Dodam, że często się spóźniałem z terminowym płaceniem rachunków w tej sieci. Zdarzało się, że potrafiłem nie zapłacić trzech rachunków i dopiero zapłacić te 3 na raz. Karta leży nie aktywna, nie używam wcale tego numeru ale rachunki nie na czas ale zawsze były płacone. Do końca u mowy zostały 3 miesiące. Proszę o poradę czy mogę jeszcze się odwołać, zapłacić rachunek i naliczone odsetki??

Proszę o pomoc w sprawie zajęcia wynagrodzenia przez komornika Pana Jacka Bogiela za telefony wziete dla znajomych ,otóż komornik zajął mi wynagrodzenie za pracę w kwocie 1000 zł chciałem się z nim dogadać i płacic dobrowolnie co miesiąc po 500 zł na jego konto ale w kancelarii powiedzono mi że musię sie dogadać z T-mobile żeby odstąpił od egzekucji jak mam to załatwić.Z poważaniem.

Powrót