windykacja z UK

• Autor wątku Autor wątku cineq88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cineq88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam
jestem studentem, aktualnie mieszkam w krakowie. okola 4 lata temu wyjechalem na zarobek do anglii. tam mialem otwarte konto w banku Lloyds. po wyjezdzie do polski nie zamknalem tego konta... po 3 latach nagromadzil sie tam debet- teraz wychodzi jakies 360 funtow. okazalo sie ze bank przekazal sprawe firmie windykacyjnej. ta z kolei pisala do mnie na nieaktualny adres do ludzi u ktorych mieszkalem. tamci nie poinformowali mnie o tym. ostatnio znajoma u ktorej mieszkalem w koncu napisala do mnie ze na adres przyszedl list od firmy w którym napisano, że jezeli nie splace 350 funtow do 26.04.11 to sprawa bedzie skierowana do do sadu.... nie wiem co mam zrobic. chcialbym to zaplacic ale nie zdaze, bo zanim przelew dojdzie do anglii minie termin. czy jak sprawa trafii do sadu to bede musial stawic sie w anglii? czy bede mial jakies problemy? jakies dodatkowe oplaty? prosze o pomoc bo totalnie sie na tym nie znam. dlug chce zaplacic

Jesli dlug chcesz zaplacic wystarczy telefon do firmy windykacyjnej i poproszenie o kilka dni aby przelew doszedl. Na pewno sie zgodza. Mozesz tez splacic dlug karta kredytowa przez telefon od razu jak do nich zadzwonisz.

Numer telefonu i numer sprawy znajdziesz na listach, ktore przychodzily z firmy windykacyjnej.

Powrót