D
DANIELAdaniela
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
w 2004 wzięłam dwa abonamenty dla mnie i męża, za niespełna miesiąc mąż zniknął-na pocieszenie zostawił mi prezent w postaci faktury za tel. na kwotę 3 tyś ( gdzie trzeba dzwonić by nabić taką kwotę??) zostałam sama z dzieckiem bez dochodów i możliwości zapłaty jakiejkolwiek. w 2007 roku sąd wydał nakaz zapłaty a komornik wydał orzeczenie o bezskutecznej egzekucji ( wylądowałam u rodziców / na wsi zabitej dechami/samotnie wychowuję syna/otrzymuję 400pln alimantów z MOPS.
wczoraj otrzymałam super ofertę od firmy windykacyjnej brzmiącą miej więcej tak: jeśli do 1 kwietnia zapłacisz 3148,00 (zaległość wraz z odsetkami 5200,00 ) to postaramy się umorzyć część zadłużenia nawet do 40%.
zdaję sobie sprawę, że i tak na mnie to ciąży( męczy mnie to okrutnie) ale nie wiem co robić..
3 tyś szaleństwa mego eksmęża kosztuje mnie już 5200pln i będzie rosło
czy ta propozycja od firmy windykacyjnej może być prawdziwa?? czy możliwe jest umorzenie odsetek? czy zapłata zobowiązania bez odsetek coś zmieni? będą potem odsetki od odsetek?? co robić??
wczoraj otrzymałam super ofertę od firmy windykacyjnej brzmiącą miej więcej tak: jeśli do 1 kwietnia zapłacisz 3148,00 (zaległość wraz z odsetkami 5200,00 ) to postaramy się umorzyć część zadłużenia nawet do 40%.
zdaję sobie sprawę, że i tak na mnie to ciąży( męczy mnie to okrutnie) ale nie wiem co robić..
3 tyś szaleństwa mego eksmęża kosztuje mnie już 5200pln i będzie rosło
czy ta propozycja od firmy windykacyjnej może być prawdziwa?? czy możliwe jest umorzenie odsetek? czy zapłata zobowiązania bez odsetek coś zmieni? będą potem odsetki od odsetek?? co robić??