A
asiula85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum i pewnie jak większość nowych od razu mam pytanie...chodzi mianowicie o to że wziełam telefon w playu, i oczywiście jak to ja byłam głupia zaufałam koleżance wziełam telefon dla niej na siebie ;/ po jakimś czasie kontakt nam się urwał ponieważ wyjechała. Nie dostawałam żadnych pism od playa zero przez prawie rok. Miesiąc temu otrzymałam telefon od firmy windykacyjnej że zaden rachunek nie został zapłacony, że firma rozwiązała umowe i mam do spłaty 1200 złoty plus koszty windykacji. Byłam w szoku ale jestem sama sobie winna. Chce współpracować z firmą windykacyjną, niestety nie stać mnie na spłate całości zadłużenia, chciałam rozłożyć to na raty po 150 złoty miesięcznie. Niestety Pani z windykacji powiedziała ze 700 złoty w ciągu 2 dni mam wpłacić i się rozłączyła ;/ rozumiem że jeżeli nie wpłace będe miała komornika. Czy jeżeli zaczne jakiekolwiek kwoty wpłacać na poczet windykacji zadziała to dobrze? Za głupote trzeba płacić i chce to zrobić ale jak dogadać się z windykacją? Czy może lepiej z samym Playem? Bardzo proszę o pomoc