K
krysiamarysia123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, od jakiegoś czasu pojawiły się u mnie problemy finansowe ze względu na przestój w firmie. Jestem w ciąży i dodatkowo przez te kłopoty zaczęłam uczęszczać na terapie psychologiczna i jestem pod opieka psychiatry ze względu na depresje. Mam stany lekowe przed odbieraniem telefonu i nawet domofonu w domu. Rozmawiając z firma***(reprezentują ***) informowałam, ze na chwile obecna nie posiadam pieniędzy i nie tylko bankowi zalegam ze spłatą oraz że od kwietnia rusza mi sezon i wtedy będę mogła spłacić zadłużenie. Ja jestem w pełni świadoma, że muszę to spłacić i informuje o tym przy każdej rozmowie z konsultantem ***. Szukam ciągle pracy ale niestety pracodawcy nie chcą zatrudnić ciężarnej kobiety. Prosiłam również o pomoc jak mogę rozwiązać swoją sytuacje niestety firma rozkłada ręcę bo to mój problem. Zapytałam się wprost konsultantki czy mam iść kraść lub nielegalnie zdobywać pieniądze bo legalnie nie mam niestety jak to Pani powiedziała, że muszę spłacić zadłużenie i muszę zorganizować pieniądze. Czuję się delikatnie mówiąc zmuszana przez tą firmę do nielegalnego pozyskiwania pieniędzy. Firma *** wydzwania do mnie po około 10 razy dziennie codziennie od poniedziałku do soboty. Czy w takiej sytuacji mogę zgłosić nękanie mnie przez tą firmę? Bądź co mogę zrobić w tej sytuacji?
moderacja
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: