Witam . Gdzie odrabiacie prace społeczne?

• Autor wątku Autor wątku Patka2892
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Patka2892

Użytkownik
Odpowiedzi
48
Czy są tu osoby które odrabiają prace spoleczne? Ja odrabiam w szkole specjalnej a jestem ciekawa jakie są inne miejsca?

Szkoły, przedszkola, szpitale, cmentarze, parki i ulice miejskie, biblioteki, domy kultury, teatry, fundacje i stowarzyszenia, ośrodki sportu, pływalnie, ogrody zoologiczne, botaniczne itp., itd.

Zamiatanie ulic przystanków opróżnianie koszow na śmieci

Ja odpracowywuje w miejscu z toksycznymi babami , wykorzystują mnie ile sie da a same siedzą I piją kawę, działa mi to na nerwy . Kiedyś była tam kobitka co prosiła żebym zrobila to i to i za to np dopisywała mi te 2 godz. A teraz wszystkim innym dopisują a ja musze zapieprzać do końca. Wkurza mnie to ale wiadomo że nie podpierze ich do kierownika. Zastanawiam się nad rozmową z kuratorem może mnie przeniesie w inne miejsce..

Patka2892 napisał:
Ja odpracowywuje w miejscu z toksycznymi babami , wykorzystują mnie ile sie da a same siedzą I piją kawę, działa mi to na nerwy . Kiedyś była tam kobitka co prosiła żebym zrobila to i to i za to np dopisywała mi te 2 godz. A teraz wszystkim innym dopisują a ja musze zapieprzać do końca. Wkurza mnie to ale wiadomo że nie podpierze ich do kierownika. Zastanawiam się nad rozmową z kuratorem może mnie przeniesie w inne miejsce..
Dopisywanie godzin nie jest uczciwe nie jesteś tam w nagrodę tylko za karę i swoje powinnaś odpracować a jeśli ci nie pasuje możesz odsiedziec w ZK

Powrót