Witam mam pytanie w sprawie widzeń

• Autor wątku Autor wątku Bąmbelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bąmbelek

Mam pytanie w niedzielę Idę do chłopaka na widzenie w Areszcie śledczym w Krakowie pierwszy raz chce wiedziec jak to wyglada ? Gdzie trzeba isc ;)

Bedzie tam w niedziele napewno sporo ludzi wiec sie spytasz co i jak. Najlepiej jechac rano bo np jak pojedziesz kolo 11 to szanse na wejscie sa znikome. Nie potrzebujesz zgody prokuratora/sadu ale moze byc konieczne aby chlopak wpisal Cie wczesniej na liste odwiedzajacych

Mam pytanie o której najlepiej tam być gdzie się udać czy można wsiąść gazety dla niego ? Jakie są zasady ?

Mysle ze 8 max 9 rano. Nie mozesz nic przekazac na widzeniu. Jak bedziesz pod brama to sie spytaj ludzi to Ci wszystko powiedza gdzie trzeba isc. Jesli zobaczysz kolejke ludzi to tam musisz isc gdzie stoja zeby sie zapisac :-)

Bąmbelek napisał:
Mam pytanie w niedzielę Idę do chłopaka na widzenie w Areszcie śledczym
Piszesz o areszcie śledczym, co kojarzy się z tymczasowym aresztowaniem. Jeżeli tak jest, to pytanie @Reganda jest jak najbardzie na miejscu.

1. Widzenia dla osób tymczasowo aresztowanych odbywają się w poniedziałki i soboty (tury I i II).

2. Widzenia dla osób skazanych odbywają się w czwartki i niedziele oraz w poniedziałki i soboty w turze III.

Czyli juz odbywa kare pozbawienia wolnosci.

Witam mam pytanie czy są widzeniaw poniedzialek o której ?ktoś min powiedział ze nie ma ile przysługuje widzeń w miesiącu ? Z gory dziękuje za odpowiedz;)

biezanow_123 napisał:
2. Widzenia dla osób skazanych odbywają się w czwartki i niedziele oraz w poniedziałki i soboty w turze III.
Odpowiedz jest wyzej.

Zarządzenia na widzenie z tymczasowo aresztowanymi i prośby (pisemne) o udzielenie widzenia ze skazanymi przyjmowane są na następujących zasadach:
na I turę do godziny 8:00
na II turę do godziny 10:00
na III turę do godziny 12:30

Informuję, iż zgłoszenia osób na widzenia będą przyjmowane zgodnie z kolejnością udzielanych widzeń poszczególnych tur widzeniowych tj.
w pierwszej kolejności przyjmowane są zgłoszenia osób na I turę
w drugiej kolejności przyjmowane są zgłoszenia osób na II turę
w trzeciej kolejności przyjmowane są zgłoszenia osób na III turę

Przeciez napisalem. W poniedzialek jest tylko jedna tura. Do godziny 12.30 musisz sie zdazyc na nia zapisac

W dniach 1 stycznia, 3 maja, 15 sierpnia i 1 listopada nie ma widzeń i biuro przepustek jest nieczynne. W pozostałe dni widzenia odbywają się normalnie wg. powyższego rozkładu

Ostatnia edycja:
Powrót