Witam Wszystkich!

• Autor wątku Autor wątku mathiasso007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

mathiasso007

Mam wielki problem z rodzicami, oczywiscie duzo z Was ma rowniez takie problemy gdy ma sie 20 lat i mieszkam ogolnie z nimi za granica. Musialem zaczac ponownie liceum i jestem obecnie w 2 klasie juz.
Rodzice ciagle mi mowia, ze ja nic nie robie, widze u mnie jedynie te zle strony.Nic pozytywnego wg nich to ja jeszcze w zyciu nie zrobilem:(
Mam propozycje wyjechania do Anglii do pracy bo ja juz z nimi tu nie wytrzymuje, tak sie nie da i wolalbym sam zaczac cos, w ogole matka do mnie powiedziala, ze nawet kontaktu ze mna miec nie musi a karze mi skonczyc szkola a chyba zapomniala, ze tego mi juz kazac nie moze. Co robic ? ;( pomozcie,poradzcie cos . Tu sie mozna jedynie zalamania nerwowego nabawic:((

z gory dziekuje i pozdrawiam

i wlasnie nie oczekiwalem takiej odpowiedzi, najglupsza odpowiedz jaka moglem uslyszec, ale odpowiem, ze tutaj to nawet melissa byla by za slaba;] myslalem, ze to forum cos typu poradnia,ale tu chyba sami rodzice siedza i nikt nie moze normalnie odpowiedziec.

na twój post nie ma przepisów.a co do poradni to trzeba się tam zarejestrować.podobno długie terminy do specjalistów.

Przenoszę do HP.

Na przyszłość autora proszę o sensowne nazywanie tematów, ma on oddawać treść pierwszego posta. Przywitać można się w samym poście.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót