Włamanie na facebooka

• Autor wątku Autor wątku Magy88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Magy88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, mam skomplikowaną sytuację. Pewna osoba włamała się na mojego facebooka i miała do niego dostęp przez kilka miesięcy bez mojej wiedzy. Niestety łączą mnie z tą osobą nieprzyjazne stosunki. Podczas moich prywatnych wiadomosci na facebooku razem z koleżanką kilkakrotnie omawiałyśmy jej niestosowne zachowanie w różnych sytacjach które równiez mnie personalnie dotyczyły. Osoba która włamała mi się na fb drukowała moje prywatne wiadomosci chcąc je wykorzystać do założenia mi sprawy o zniesławienie. Chciałabym zaznaczyć że podczas kilku miesiecy zanim sie zorientowałam i zmieniłam hasło miała dostęp do poufnych danych moich i mojej koleżanki, m.in. dostep do danych logowania do konta bankowego koleżanki, moje dane logowania do allegro, informacji na temat leczenia niepełnosprawnej córki koleżanki. Podejrzewam, ze powyższe wydruki z moimi rozmowami rozprzestrzeniała dalej, nie tylko jako dowody do jej sprawy ale równiez jej adwokatowi, bądź innym swoim znajomym. Co prawda nie mam pewności ze w wydrukowanych przez nią rozmowach te dane są zawarte, ale miała do nich dostęp przez kilka miesięcy bez mojej wiedzy. Chce zlożyc sprawe do prokuratury lecz również zapytać czy moja prywatna korespondencja uzyskana przez nią nie legalnie moze być dowodem w jej sprawie?

Powrót