M
man234
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam.
Jestem moderatorem pewnego forum o tematyce zarobku/konkursów w sieci.
Po dłuższym czasie prowadzenia forum, postanowiliśmy że otworzymy własną
stronę, na której organizowaliśmy by własne konkursy z nagrodami.
Jak to działa?
Na stronie mamy np. dział z pytaniami, na które użytkownicy odpowiadają,i otrzymują za to punkty.
Punkty te pod koniec miesiąca mogą wymienić na nagrodę najczęściej w postaci bonu "paypal".
Z racji tej, że są to forumowe konkursy ilość nagród jest ograniczona, a my sami na nagrody nie przeznaczamy więcej niż 50zł(czasem nawet mniej niż 20zł).
Na naszej stronie do niczego nie zmuszamy, użytkownicy sami z własnej woli na niej spędzają swój czas, a my prowadzimy ją głównie z pasji i chęci sprawienia komuś przyjemności.
Na stronie zamieściliśmy też reklamy adkontekst, z których całość zebranych pieniędzy przeznaczamy na konkursy.
I tu nasuwa się moje pytanie:
Czy możemy prowadzić nasz serwis, bez żadnych obaw prawnych?
Dziękuje za pomoc, i pozdrawiam.
Jestem moderatorem pewnego forum o tematyce zarobku/konkursów w sieci.
Po dłuższym czasie prowadzenia forum, postanowiliśmy że otworzymy własną
stronę, na której organizowaliśmy by własne konkursy z nagrodami.
Jak to działa?
Na stronie mamy np. dział z pytaniami, na które użytkownicy odpowiadają,i otrzymują za to punkty.
Punkty te pod koniec miesiąca mogą wymienić na nagrodę najczęściej w postaci bonu "paypal".
Z racji tej, że są to forumowe konkursy ilość nagród jest ograniczona, a my sami na nagrody nie przeznaczamy więcej niż 50zł(czasem nawet mniej niż 20zł).
Na naszej stronie do niczego nie zmuszamy, użytkownicy sami z własnej woli na niej spędzają swój czas, a my prowadzimy ją głównie z pasji i chęci sprawienia komuś przyjemności.
Na stronie zamieściliśmy też reklamy adkontekst, z których całość zebranych pieniędzy przeznaczamy na konkursy.
I tu nasuwa się moje pytanie:
Czy możemy prowadzić nasz serwis, bez żadnych obaw prawnych?
Dziękuje za pomoc, i pozdrawiam.