Wniosek o wstrzymanie wykonania kary

• Autor wątku Autor wątku Martusia4155
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Martusia4155

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Jakie sa szansę na pozytywne rozpatrzenie wniosku o wstrzymanie wykonania za względu na zagrożona ciaze partnerki ??

Moim zdaniem żadne, ale niewiele podałeś danych.

Mój narzeczony został zatrzymany po odrzuceniu jego 2 odroczenia kary. Adwokat złożył wniosek o wstrzymanie wykonania kary i oświadczenie o poddaniu się wykonania tej kary. Chodzi o to jest jestem w zagrożonej ciąży partner mnie utrzymuje i potrzebuje opieki

Utrzymywać Cię może opieka społeczna, zapewne poziom życia spadnie ale o tym powinien pomyśleć skazany mający nad sobą widmo odsiadki. Sąd zapewne miał jakiś powód by nie odraczać mu wykonania kary.

Skoro ma adwokata to niech działa na jego rzecz najlepiej jak umie.

To jest raptem miesiąc z kawałkiem. On chce to odrobić. Nie wiedział o postanowieniu. Napisał oświadczenie ze podda się reszcie kary. To chyba są jakieś okoliczności do wypuszczenia i odbycia reszty kary na wolności.

Mam leżeć lub pójść do szpitala. Jestem sama więc kto mi pomoże zajmie się gdyby coś mi się stalo

A na jaką karę został skazany Twój partner? Odbywał karę w systemie SDE ?

55 dni za prace spoleczne było odroczone na rok A potem 2 raz nie odroczyl sedzia A my nic nie wiedzieliśmy o rozprawie nawet. Kara poszła do wykonania

Powrót