gapa07
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 45
Witam. 10 lutego 2017r. zatrzymano mi prawo jazdy (1,5 promila) dostałem zakaz prowadzenia na 3 lata. 10 sierpnia tego roku minie 18 miesięcy więc będę mógł pisać wniosek o zmiane wykonywania wyroku. Jak taki wniosek ma wyglądać? dodam, ze w maju zeszłego roku dostalem skierowanie na badania, psychotesty i kurs reedukacyjny ale nie mogłem tego zrobic poniewaz bylem za granicą, a i znajoma która pracuje w starostwie mówiła, ze bez sensu abym to wtedy robił bo jak bede sie starał o odzyskanie to i tak jeszcze raz bedę musiał je wykonać. więc jak taki wniosek przejdzie znów dostane skierowanie na badania?
ps. dodam, że od momentu stracenia prawa jazdy zdałem maturę podjąłem studia, pracowałem 9 miesięcy w dużej firmie produkcyjnej. Teraz pracuje za granicą na okres wakacyjny ale chce wrócić do Polski. Brak prawa jazdy utrudnił mi dojazdy do pracy i na uczelnie ponieważ mieszkam na wsi.
ps. dodam, że od momentu stracenia prawa jazdy zdałem maturę podjąłem studia, pracowałem 9 miesięcy w dużej firmie produkcyjnej. Teraz pracuje za granicą na okres wakacyjny ale chce wrócić do Polski. Brak prawa jazdy utrudnił mi dojazdy do pracy i na uczelnie ponieważ mieszkam na wsi.