M
MisiekDT
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Piszę pracę licencjacką pt. "Współtwórczość Utworu Audiowizualnego".
Niestety nie mam żadnych oprócz ustawy materiałów
Wiem, że w Przeglądzie Ustawodawstwa Gospodarczego (nr. 4, 2009 r.) jest artykuł o tym samym tytule, jednak jest on bardzo cięzki do zdobycia. Byłem w urzędach miast, gminach, u prawników itp i niestety akurat tego numeru nikt nie posiadał. Również w wydawnictwie nie mają na ten moment numeru archiwalnego.
Czy ma ktoś może ten numer i mogłby się podzielić artykułem pani Moniki Gromotowicz?
Również byłbym wdzięczny jeśli ktokolwiek mógłby mi podać materiały z których mógłbym skorzystać do napisania pracy.
Ostatnią prośbą jest to, czy mógłby ktoś mniej więcej mi podpowiedzieć co taka praca powinna zawierać?
Napewno na początku zacząłbym od wytłumaczenia pojęcia "utwór audiowizualny". Ale co potem? Mam totalną poustkę w głowie.
Z góry dziękuje za pomoc
Niestety nie mam żadnych oprócz ustawy materiałów
Czy ma ktoś może ten numer i mogłby się podzielić artykułem pani Moniki Gromotowicz?
Również byłbym wdzięczny jeśli ktokolwiek mógłby mi podać materiały z których mógłbym skorzystać do napisania pracy.
Ostatnią prośbą jest to, czy mógłby ktoś mniej więcej mi podpowiedzieć co taka praca powinna zawierać?
Napewno na początku zacząłbym od wytłumaczenia pojęcia "utwór audiowizualny". Ale co potem? Mam totalną poustkę w głowie.
Z góry dziękuje za pomoc