M
marcinek23
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
witam zwracam się do państwa z problemem którego sam juz nie jestem w stanie udzwignąc:
od sierpnia do grudnia zeszłego roku pracowałem za granica czesc pieniedzy które tam zarobiłem zdeponowałem u mojego wujka który ma obywatelstwo kraju w którym pracowalem problem w tym ,ze kolejne prosby próby dyskusji i odzyskania moich pieniędzy konczą sie niepowodzeniem tzn.moj wujek cały czas mnie zwodzi i tak juz od dwóch miesięcy w kółko .
pytanie brzmi:
jak mogę odzyskac swoje pieniądze.
do jakiej instytucji w niemczech mogę sie zgłosić z takim problemem
jako dowód mam nagranie rozmowy telefonicznej w której wujek zobowiązuje się do przelania mi moich pieniędezy na konto jednak przelewu jak nie było tak nie ma.
prosze o pomoc i z góry dziekuje za szybką odpowiedz pozdrawiam marcin.
od sierpnia do grudnia zeszłego roku pracowałem za granica czesc pieniedzy które tam zarobiłem zdeponowałem u mojego wujka który ma obywatelstwo kraju w którym pracowalem problem w tym ,ze kolejne prosby próby dyskusji i odzyskania moich pieniędzy konczą sie niepowodzeniem tzn.moj wujek cały czas mnie zwodzi i tak juz od dwóch miesięcy w kółko .
pytanie brzmi:
jak mogę odzyskac swoje pieniądze.
do jakiej instytucji w niemczech mogę sie zgłosić z takim problemem
jako dowód mam nagranie rozmowy telefonicznej w której wujek zobowiązuje się do przelania mi moich pieniędezy na konto jednak przelewu jak nie było tak nie ma.
prosze o pomoc i z góry dziekuje za szybką odpowiedz pozdrawiam marcin.