A
Anwilowiec
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Chodzę do 2 klasy zasadniczej szkoły zawodowej. Moja mama została poinformowana telefonicznie, ze zostałem skreślony z listy uczniów i mam odebrać dokumenty w sekretariacie. Mało tego, dostalem list w, którym szanowna Pani pedagog oznajmia, ze zostałem skreslony z listy uczniów ponieważ wczesniej dostałem ustne ostrzeżenie z powodu nieobecnosci, nawołuje do odebrania dokumentów w sekretariacie i zakazuje wstepu na lekcje. Podpisane przez samą pedagog, natomiast w rubryce 'podpis dyrektora szkoły' widnieje puste miejsce. Podkreślam iż, od poniedziałku 05.12 do 14.12. otrzymałem zwolnienie lekarskie w zwiazku ze stanem zdrowia
Mało tego, dołożyłem starań aby wychowawca otrzymał jak najszybciej powyższe zwolnienie, które dostarczył mój kolega.
Teraz pytanie:
Od kiedy pedagog szkolny posiada wystarczające kompetencje by podejmowac decyzje o skresleniu z listy uczniów?
Co w takiej sytuacji nalezy zrobic? Na pomoc wychowawcy nie mam co liczyc, do kogo udać się z tego typu problemem?
Mało tego, dołożyłem starań aby wychowawca otrzymał jak najszybciej powyższe zwolnienie, które dostarczył mój kolega.
Teraz pytanie:
Od kiedy pedagog szkolny posiada wystarczające kompetencje by podejmowac decyzje o skresleniu z listy uczniów?
Co w takiej sytuacji nalezy zrobic? Na pomoc wychowawcy nie mam co liczyc, do kogo udać się z tego typu problemem?