K
kaandwu
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Od niedawna prowadzę sklep internetowy. Zajmuję się sprzedażą artykułów znanych marek. Wszystkie oferowane przeze mnie produkty pochodzą z legalnego źródła. W celu promowania swojego sklepu chcę użyć opcji postów sponsorowanych na Facebook-u. Moje pytanie jest następujące:
Czy jeśli na stworzonej przeze mnie grafice reklamowej oprócz nazwy mojego sklepu i krótkiego opisu, będzie znajdowało się wykonane przeze mnie zdjęcie jednego z moich produktów, a na produkcie będzie widoczne logo to może to być uznane jako wykroczenie? Logo nie będzie wyeksponowane, będzie stanowiło bardzo małą część całej grafiki, a zamazywanie go będzie wyglądało raczej mało profesjonalnie.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
Czy jeśli na stworzonej przeze mnie grafice reklamowej oprócz nazwy mojego sklepu i krótkiego opisu, będzie znajdowało się wykonane przeze mnie zdjęcie jednego z moich produktów, a na produkcie będzie widoczne logo to może to być uznane jako wykroczenie? Logo nie będzie wyeksponowane, będzie stanowiło bardzo małą część całej grafiki, a zamazywanie go będzie wyglądało raczej mało profesjonalnie.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.