Wykorzystanie seksualne,zostaną ukarani?

• Autor wątku Autor wątku Morelka25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Morelka25

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Potrzebuję porady czy jest szansa w pewnej sprawie.
Jakiś czas temu zostałam wykorzystana.Prawdopodobnie dostałam pigułkę gwałtu bo nic praktycznie nie pamiętam.Wypiłam(alkoholu) z koleżanką tyle samo,ona pamięta wszystko a ja nie."(...)Powoduje podniecenie seksualne, potem senność i utratę przytomności."Byłam senna i zemdlałam.Pamiętam tylko kilka krótkich scenek które były dla mnie jak zły sen.Miałam po tym wszystkim kilka siniaków.Na kostce,piszczeli i biodrze.Niestety jest z tego co wiem za późno na jakiekolwiek badania.Mam jedną koleżankę po swojej stronie która wszystko widziała i jest gotowa zeznać.Tylko ona bo reszta to byli chłopacy i trzymają ze sobą.Chciałabym wiedzieć czy jest jakaś szansa że oni zostaną ukarani.Domyślam się że prawdopodobnie są one nikłe.Ale żadna dziewczyna nie marzy o tym żeby tak wyglądał jej pierwszy raz:(Mijając ich w szkole nie mogę na nich patrzeć,jeszcze opowiadają innym o tym wszystkim.Miałam ich za dobrych kolegów ze szkoły,nie spodziewałam się czegoś takiego.Chcę żeby dostali za swoje,ale nie wiem czy mam szansę.Dodam że wtedy brakowało mi kilku dni do skończenia 15 lat.Nie wiem czy to coś zmienia.Proszę o odpowiedź w miarę możliwości.Jeśli coś jest nie jasne to odpiszę na pytania.

a kiedy to było (ile czasu temu)? dlaczego do tej pory rodzice nie złożyli zawiadomienia w Prokuraturze lub na Policji?

to czy ktoś poniesie odpowiedzialność zależy od tego co uda się w postępowaniu ustalić...

Powrót