M
maniutek2
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam serdecznie mam wielki problem w zeszłym roku w listopadzie ktoś podszył sie za moja osobe i wziął dwa telefony na abonament w sieci t-mobile ja obecnie mieszkam w Niemczech od grudnia 2013 roku ,ale zadnia korespondencja nie przychodziła do mnie w polsce dopiero teraz przyszedl pozew o zplate i nakaz zaplaty w postepowaniu upominawczym w kwocie ok.4500zl gdzie ja nigdy nie mialem nic wspolnego z siecia t-mobile.Fakt ten zglosilem na Policje i w t-imobile ,prosilem o wysawienie duplikatu umowy ale w zadny systemie nie maja mojej umowy tylko nr. tych umow ,pani ktora pracoje w t-mobile powiedziala ze telefony byly zamawiane przez internet i wyslane w raz z umowa do Suwałk ja mieszkam na dolnym slasku to jest drugi koniec Polski ,wszystkie rachunki i upomnienia t-mobile wysylalo do Suwalk ale wracaly spowrotem 26 lipca ktos telefonicznie zglasil w sieci t-mobile zmiane adresu korespondencji na moj ,a ja w tym czasie pprzebywalem w Niemczech bardzo prosze o pomoc bo jestem bezradny chcialby jak naszybciej wstrzymac te pozwy i nakazy zaplaty bo musze wracac za granice z gory dziekuje
Ostatnia edycja: