Wymiana !! Help!

• Autor wątku Autor wątku dzefrej234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dzefrej234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam serdecznie potrzebuje szybkiej i sensownej pomocy, jeżeli wymieniałem się przedmiotami na allegro, tzn wystawilem aukcje ze wymianiam sie psp+telefon za konto w pewnej grze(Ja wystawilem aukcje tamta osoba zalicytowala, a ja na jej; tzn ja wystawilem aukcje ze wymieniamy sie telefonem+psp za konto; a tamta osoba wystawila wlasnie to konto) i chce z tego zrezygnowac, oczywiscie zwrócę prowizje za przedmiot jaki wystawiła druga osoba.Proszę o szybkie i sensowne odpowiedzi, bardzo proszę.

Dobra, ale jakie jest pytanie. Weź to jakoś normalnie napisz.

Poprostu ja daje psp+telefon za konto w grze, jednak z tego co wiem sprzedaz kont jest nielegalna wiec...(JA MU DAJE PSP+TELEFON a on mi konto), i chce zapytac czy moge z tego zrezygnowac?

To mu powiedz, że dowiedziałeś się o nielegalności tego i się wycofujesz. Jak jest rozsądny to się zgodzi bo na pewno nie będzie chciał mieć zablokowanego konta w tej grze.

Allegro z tego co wiem, to nie portal do zawierania umów zamiany.

więc moge powiedziec, ze dowiedzialem sie ze sprzedaz kont jest nielegalna to po 1 a po 2 ze allegro nie umozliwia wymian to po 2 i rezygnuje z tego, tak ?

Powrót