Wymiana wadliwego Urządzenia

• Autor wątku Autor wątku Olkapriv
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

Olkapriv

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
29.04.2015 kupiłam stacjonarnie‎ prostownicę niestety kiedy włączyłam ją do kontaktu pojawiają się tak jakby spięcia pod obudowa i przy kablu.Nie jest to wina kontaktu bo sprawdzałam w paru.Urządzenie jest niebezpieczne dla zdrowia i nawet jej nie używałam bo nie wiem co się może stać.Wybieram się w poniedziałek w sprawie wymiany na sprawny model zgodny z umową ale dzisiaj dzwoniłam na infolinie i dowiedziałam się ze w pierwszej kolejności wysyłają do serwisu... Zależy mi żeby wymienić na sprawny model bo używam prostownicy codziennie i nie mam zamiaru czekać ponieważ nie jest to wada z mojej winy i nawet jej nie używałam... Moje pytanie brzmi czy mają prawo dać do naprawy urządzenie które nie zostało prze zemnie używane i nie pozwolono mi sprawdzić czy działa na miejscu bo taka jest polityka tej firmy...

Proszę o jakąś odpowiedz ponieważ długo odkładałam i sporo zainwestowałam w tą prostownice a jest nie jest sprawna.. z góry dziękuje

ja na pewno się nie zgodzę na oddanie czegoś czego nie używałam do serwisu co w dodatku mogło mieć negatywny wpływ na moje zdrowie. Trzeba będzie pewnie rozmawiać z kierownikiem...

dobrze dziekuje

Powrót