Wypadek w niemczech - odszkodowanie

• Autor wątku Autor wątku dawid7901
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dawid7901

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
- WITAM
PONAD PÓŁTORA ROKU TEMU MIAŁEM WYPADEK SAMOCHODOWY NA AUTOSTRADZIE A10 Z BERLINA DO PRENZLAU WYPADEK NIE BYŁ Z MOJEJ WINY ALE FIRMA UBEZPIECZENIOWA (niemiecka) UZNAŁA, ŻE MANEWR KTÓRY WYKONAŁEM BYŁ ZBYT GWAŁTOWNY DO ZAISTNIAŁEJ WTEDY SYTUACJI I POSTANOWIŁA UZNAĆ JEDYNIE W 50% WINE SPRAWCY KTÓRY TEN WYPADEK SPOWODOWAŁ I WYPŁACIŁA MI JEDYNIE 50% ODSZKODOWANIA ZA SAMOCHÓD. ODSZKODOWANIE ZA STRATY MORALNE ORAZ LECZENIE MNIE I PASAŻERA POSTANOWIŁA TA FIRMA W OGÓLE NIE UZNAC PODAJĄC JAKIŚ BANALNY POWÓD KTÓREGO W TEJ CHWILI NIE PAMIETAM.

PYTANIE MOJE JEST TAKIE CZY KTOŚ MOŻE MI POMÓC ODZYSKAĆ RESZTE PIENIEDZY Z ODSZKODOWANIA ZA SAMOCHÓD I UTRATE ZDROWIA.
NADMIENIAM ZE MIAŁEM WYNAJĘTEGO ADWOKATA Z KANCELARI W HAMBURGU ALE ON JEDYNIE WZIĄŁ CZEŚĆ PIĘNIEDZY Z TEJ POŁWY ODSZKODOWANIA KTÓRĄ DOSTAŁEM A ZA RESZTĄ PIENIEDZY NIE CHCIAŁO JUŻ IM SIĘ POŚWIĘCIĆ TROCHĘ WIECEJ CZASU. POZDRAWIAM

po pierwsze - po co ten CAPS LOCK ? :mad: widac zupelnie dobrze slowa napisane malymi literami
po drugie - jedyna osoba ktora moze pomoc w tym momencie bedzie adwokat, nikt inny nie pomoze, najlepiej wziac adwokata z miasta gdzie wczesniej odbywala sie rozprawa zeby zaoszczedzic sobie kosztow.

Stawczak
Użytkownik

2010-11-09

ja polecam polskie doradztwo prawne. Sam miałem okazje korzytsac z ich obsługi. Można wziąc niemieckiego prawnika, ale wtedy nie wiesz na bierząco co się dzieje z twoją sprawą. Za polskiego doradcę też zwracają pieniądze. Więc właściwie usługa jest gratis. Wpiszcie w google pologer to wam wyskoczy ich strona a tam są wszystkie namiary na kontakt

Powrót