Wypowiedzenie umowy z winy operatora oraneg

• Autor wątku Autor wątku monisia_273
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

monisia_273

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam
Mój problem wyglada nastepujaco posiadam 3 nr w orange przez 3 miesiace nie płaciłam abonamentu tel zostały zablokowane . Napisałam prosbe o rozłozenie na raty dług został rozłozony na 3 miesiace , po spłaceniu rat musiałam udac sie do salonu orange na podpisanie aneksu do umowy . po spisaniu aneksu trzeba było czekac do 7 dni na aktywacje nowych nr poniewaz tamte stare zostały zdezaktywowane po 7 dniach okazało sie ze konsultant dal mi 3 nr ktore byly juz zajete przez innych uzytkownikow (aneksy zostały podpisane 31 grudnia 2014 r ) po paru dniach udałam sie znow do salonu zeby cos z tym zrobic konsultantka powiedziała ze pan z ktorym podpisywałam aneks juz nie pracuje i ze przywrócą mi stare nr i czas oczekiwania to ok 30 dni po 2 tygodniach z ciekawoci zadzwoniłam na infolinie i pani powiedziala ze moje dokumenty nie zostały wysłane i ze nie ma takiej możliwosci zeby stare nr do mnie wrociły bo zostały zdezaktywowane . Chce z nimi zerwac umowe ale z ich poodu nie płacac kary czy jest to mozliwe co robic ??

Powrót