M
maciej1240
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Witam miałem małe problemy z prawem czyli posiadałem 000,7 grama środków odymających kogoś kto palił w moim samochodzie tak zwanych w akcie nie wiem z skąd to miałem ale już na początku podpisałem jakieś pismo dobrowolne poddanie się każę myślę za to umorzą za jakiś popiół mają teraz tyle spraw . z czasem przychodziły pisma co dalej i nic się nie działo do przez ostatniego listu w którym była mowa o sprawie że będzie . i kolejny list że jestem oskarżony mam zapłacić 190 zł za wszystkie sprawy ale to jest nic dali mi przez 6 miesięcy prace społeczne po 40 godzin razem przez pół roku wychodzi 240 godzin
ja nie wiem co za baran dał taki wyrok od początku w tych aktach było że jestem nie karany i pracuje . jedyne wyjście mi się wydaje sprzeciw proszę o waszą pomoc jak coś takiego napisać wzór co na pisać żeby podziało list przyszedł w piątek jutro chał bym wysłać poleconym a mam tylko 7 dni . proszę o jakieś porady . Pozdrawiam
ja nie wiem co za baran dał taki wyrok od początku w tych aktach było że jestem nie karany i pracuje . jedyne wyjście mi się wydaje sprzeciw proszę o waszą pomoc jak coś takiego napisać wzór co na pisać żeby podziało list przyszedł w piątek jutro chał bym wysłać poleconym a mam tylko 7 dni . proszę o jakieś porady . Pozdrawiam