Wyrok Nakazowy odwołanie

• Autor wątku Autor wątku maciej1240
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

maciej1240

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
23
Witam miałem małe problemy z prawem czyli posiadałem 000,7 grama środków odymających kogoś kto palił w moim samochodzie tak zwanych w akcie nie wiem z skąd to miałem ale już na początku podpisałem jakieś pismo dobrowolne poddanie się każę myślę za to umorzą za jakiś popiół mają teraz tyle spraw . z czasem przychodziły pisma co dalej i nic się nie działo do przez ostatniego listu w którym była mowa o sprawie że będzie . i kolejny list że jestem oskarżony mam zapłacić 190 zł za wszystkie sprawy ale to jest nic dali mi przez 6 miesięcy prace społeczne po 40 godzin razem przez pół roku wychodzi 240 godzin
ja nie wiem co za baran dał taki wyrok od początku w tych aktach było że jestem nie karany i pracuje . jedyne wyjście mi się wydaje sprzeciw proszę o waszą pomoc jak coś takiego napisać wzór co na pisać żeby podziało list przyszedł w piątek jutro chał bym wysłać poleconym a mam tylko 7 dni . proszę o jakieś porady . Pozdrawiam

Napisz sprzeciw od wyroku nakazowego w 3 egzemplarzach, automatycznie w chwili podania sprzeciwu wyrok nakazowy jest anulowany i sprawa trafia do rozprawy ogólnej . Tylko ze wtedy możesz chyba dostać więcej ja własnie mam ten problem że sprzeciw napisałem ale siedzę i myślę co zrobić

dzięki za odpowiedz mam pytanie czy korzystałeś z jakiegoś wzoru z neta jak to napisać czy do jakiegoś prawnika trzeba się udać :/ :( ale i tak godzin więcej mi nie dadzą bo pracuje i nie mam kiedy wole kare pieniężną kilka stówek na raty tak myślę na razie jestem tylko winny 190 zł za wszystkie sprawy

Powrót