wyrok w zawieszeniu _ termin waznosci??

• Autor wątku Autor wątku meganni
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

meganni

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,

Mam takie pytanie. W 2007 w listopadzie zostalam zatrzymana za posiadanie trawy. Dostalam wyrok w zawieszeniu na dwa lata i kare 800 zl. Wszystko wydarzylo sie w Krakowie, a ja mieszkam w Poznaniu. Nie dostalam poczta zadnych papierow. Ostatnio zjawil sie u mnie policjant. Zapukał do mnie przez przypadek szukajac sasiada. Przy okazji zapytal mnie o imie i nazwisko, wszedl do domu i poinformowal mnie tez iz jestem poszukiwana bo policja byla u mnie kilkakrotnie i nie zastala mnie w mieszkaniu. Podobno chcieli zrobic rewizje, a mnie nie bylo. NIe dostalam zadnego wezwania na stawienie sie na komende w moim miescie.. Nic z takich rzeczy. Nadal nic sie nie wydarzylo po wizycie policjanta. Zadnego wezwania, zadnej rewizji.. Nie wiem co powinnam zrobic w tej sytuacji.. Zastanawiam sie czy te dwa lata w zawieszeniu liczyly mi sie od wydania wyroku w Krakowie (listopad 2007) czy bedzie sie liczylo od jakiegos posteowania w moim miescie.. ????? Zaczyna mnie martwic brak rozwoju tej sprawy.. Serdecznie prosze o pomoc...

Skontaktuj się z Sądem który wydał wyrok i zapytaj, czy Cię szukają. Dobrze by było żebyś tamtemu Sądowi podała swój aktualny adres.

Powrót