wyrok za jazde bes prawkaizajencie samochodu przez policje w niemczech

• Autor wątku Autor wątku drac
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

drac

witam mam nieciekawom sytuacje wczoraj mialem poraz kolejny kontrole drogowom policji jechalem bez prawa do jazdy ,to jest nie pierwsza kontrola bez prawka mam terz wyrok sondowy i zakaz jazdy w niemczech alle wzglendem mojego prawa jazdy jeszcze niejest zakonczona sprawa w polsce czyli krutko mowiac tu w niemczech uznal sond zr nigdy nie posiadalem prawka a wyglada to tak w 2009 roku esternistycznie zrobilem prawko w legnicy w szkole start ,to bylo oszustwo na kilku osobach otrzymalen prawko jako dokument alle calkiem nie legalnie poprostu gosc dobrze to zorganizowal zgarnol kase i tyle.Do 2014 roku jezdzilem nie legalnie mialem tysiace kontroli tu w niemczech jak i w polsce i nikt nie zauwarzyl tego ze nie jeste w krajowym rejestrze.teras prowadze firme w niemczech alle mam za sobom 3 sprawy sondowe za brak prawa jazdy tragedia. dostalem zakaz jazdy 8000 tys grzywny i 7 miesiecy do odsiadki i 2 auta mi zabrano teras chcom 3. 30 mam sprawe jeszcze rewizyjnom po odwolaniu moim.teras zalorzylem sprawe w polsce tej szkole w kturej mnie oszukano i wzglenden prawa do jazdy.pytanie czy mam jakiekolwieg szanse sie z tego wyplatac i czy da sie jakos zrobic aby nie stracic tego 3 auta,podkresle nie zatrzymano mnie jak jechalem tylko podczas parkowania przy domu w kturym mieszkam tylko podstawilem auto blirzej firmy aby rospakowac towar.szukam ruwnierz fachowej pomocy i adwokata w polsce ktury mogl by cos zrobic aby wstrzymac na jakis czas sprawy tu w niemczech.

Przede wszystkim poszukaj tych niemieckich wyroków, jakoś je uporządkuj w kolejności według dat, a następnie napisz to w kolejności jakie były orzeczenia w tych wyrokach. Z tego, co napisałeś, można się tylko domyślać, o co chodzi. Szczególnie chodzi o to sądowe postanowienie zajęcia tych aut.

Proszę zacząć pisać zrozumiale, ze znakami przestankowymi i bez błędów ortograficznych.
Każda przeglądarka i edytor tekstu ma sprawdzanie pisowni. Polecam serdecznie.

Chyba umknął Ci fragment regulaminu forum:
§24 Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- napisane wyłącznie dużymi literami albo innym kolorem niż czarnym,
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- nie wnoszące treści merytorycznych,
- umieszczone "jeden pod drugim" przez tego samego nadawcę
- powielane w różnych miejscach na forum
- błędne pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami prawa
- będące formą ogłoszenia

Ostatnia edycja:
Jak poczułby się Polak, który na porównywalnym forum np. w Wielkiej Brytanii, tak zostałby potraktowany z powodu swojej znajomości angielskiego przez administrację forum? Drac, napisz to w Twoim ojczystym języku. Postaram się odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie. Vii din România? (Pochodzisz z Rumunii? (jak przypuszczam?))

Powrót