Wyrok zaoczny w UK

• Autor wątku Autor wątku JowitaJenny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

JowitaJenny

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam wszystkich! Mam pytanie gdzie mogę się dowiedzieć na temat wyroku zaocznego w Wielkiej Brytanii?? Mój narzeczony odbywa teraz kare pozbawienia wolności u Nas w Polsce zostały jeszcze dwa lata , w czasie kiedy jeszcze nie było wyroku ale był w areszcie przyszła ENA do Naszego Sądu w Polsce aby wydali mojego narzeczonego do UK jednak Sąd wstrzymał to postępowanie bo najpierw musi odsiedzieć ten wyrok pózniej mają go wydać do Anglii ale wyrok będzie odsiadywał w Polsce , chodzi o to że zapewne chcą go na sprawe ściągnąć , tam groziło mu do 2 lat z tego co wiem i miało to miejsce w ubiegłym roku , był tam przesłuchiwany już ale sprawy nie było. Chodzi mi mianowicie o to czy ktoś sie orientuje czy jest mozliwość poprosić(napisać pismo np. ) Anglie o wyrok zaoczny żeby tam po prostu lecieć nie musiał tylko wszystko w jednym ciągu odsiadywał tutaj? Mam zamiar dzw do Londynu i się dowiadywać bo papiery wszystkie mam ale może ktoś mógłby coś mi już podpowiedzieć? Wiem że to trudny temat więc z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam

Powrót