wyrok zapadł co dalej...

• Autor wątku Autor wątku Kamil151
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kamil151

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witajcie

Mam takie zapytanie mam zasądzony wyrok 3lat i 3miesiące pozbawienia wolności w AŚ byłem 9 miesięcy więc zostało mi 30 miesięcy do odsiadki ale jeżeli 39\2=19,5 czyli przy założeniu że wyjdę po połowie kary bym musiał isc siedzieć na 10,5miesiąca i tu takie moje male zapytanie czy waszym zdaniem dało by się te 10miesięcy zamienić na areszt domowy i dozór elektroniczny??

A skąd takie założenie, że wyjdziesz wcześniej?

bo na ostatniej sprawie prokuratorka mowila ze jak dalej nie bede sprawial problemow to mnie wypuszcza

Ale to nie prokuratorka o tym decyduje. Na wcześniejsze wyjścia się nie napalaj.

Kamil151 napisał:
czy waszym zdaniem dało by się te 10miesięcy zamienić na areszt domowy i dozór elektroniczny??

Ale ty sobie marzysz, że nie trafisz do więzienia? Już założyłeś, że zostaniesz wypuszczony po połowie kary i chciałbyś to odbyć w SDE? Nie odbędziesz. Pójdziesz do więzienia odbyć wyrok 3 lat i 3 miesięcy. A takich wyroków nie da się odbyć w systemie dozoru elektronicznego.
Większej bzdury dawno nie czytałem ... "Skoro mam obiecane wyjście po połowie kary to mam 10 miesięcy o odbędę to w SDE".

Powrót