M
Majkej
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam,
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na moj post ale korzystam z tego forum po raz pierwszy wiec prosze o wyrozumialosc.
A wiec, chcialem sie dowiedziec czy cos moge zrobic w nastepujacej sytuacji:
Chcialem kupic wirtualne konto w grze a takze wirtualne pieniadze w tej samej grze.(Kupic tanio a potem sprzedac drozej)
Znalazlem odpowiednia osobe z ktora skontaktowalem sie przez msn.
Kiedy doszlismy do porozumienia i po otrzymaniu od niego danych wyslalem mu pierwszy pieniadze korzystajac z Western union poniewaz mieszka on we wloszech.
Niestety nie otrzymalem nic w zamian.. a kontakt z nim stal sie niemozliwy, zablokowal mnie na msn.
Czy jest mozliwosc ubiegac sie jakimis srodkami prawnymi zwrotu naleznosci ewentualnie pieniedzy ? czy moze pieniadze zostaly stracone na zawsze i niemoge liczyc na pomoc prawa/policji?
Jedyny slad jaki mam to jego kompletne dane, dowod wplaty i archiwum z rozmow.
Sytacjia moze wygladac smiesznie ale ... kazdy ma prawo popelnic blad.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na moj post ale korzystam z tego forum po raz pierwszy wiec prosze o wyrozumialosc.
A wiec, chcialem sie dowiedziec czy cos moge zrobic w nastepujacej sytuacji:
Chcialem kupic wirtualne konto w grze a takze wirtualne pieniadze w tej samej grze.(Kupic tanio a potem sprzedac drozej)
Znalazlem odpowiednia osobe z ktora skontaktowalem sie przez msn.
Kiedy doszlismy do porozumienia i po otrzymaniu od niego danych wyslalem mu pierwszy pieniadze korzystajac z Western union poniewaz mieszka on we wloszech.
Niestety nie otrzymalem nic w zamian.. a kontakt z nim stal sie niemozliwy, zablokowal mnie na msn.
Czy jest mozliwosc ubiegac sie jakimis srodkami prawnymi zwrotu naleznosci ewentualnie pieniedzy ? czy moze pieniadze zostaly stracone na zawsze i niemoge liczyc na pomoc prawa/policji?
Jedyny slad jaki mam to jego kompletne dane, dowod wplaty i archiwum z rozmow.
Sytacjia moze wygladac smiesznie ale ... kazdy ma prawo popelnic blad.
Z gory dziekuje za odpowiedz.