Za co dozór ?

• Autor wątku Autor wątku Paulina0909
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paulina0909

Użytkownik
Odpowiedzi
99
Witam. Czy są na tym forum osoby, które wyszły na " obrączkę " z ZK? Jeśli tak to mam pytanko : z jakiego artykułu siedziałaś / siedziałeś w ZK ? Pytam, ponieważ chciałam się dowiedzieć czy ktoś siedzący za pobicie ma szanse na dozór ? Nie chodzi mi tu o wymiar kary tylko sam fakt, że jest za to za pobicie. Pozdrawiam.

Z tego co wiem tak. Ze znajomym wychodzil gość z takim wyrokiem - szeroko pojęta łobuzefka.

A jeśli ta osoba ma jeszcze dwa inne wyroki w zawieszeniu ( kradzież, zniszczenie mienia ) to nadal ma jakie kolwiek szanse na SDE ? KBK123, oczywiście dziękuję za odpowiedź. A może coś wiesz na temat ZK półotwartego w Tarnowie ?

KBK123 a nie orientujesz się czy ta " łobuzerka " miała inne wyroki w zawieszeniu ?

Ale co ty chcesz sprawdzić dane statystyczne? Że każdego pytasz o jedno i to samo? Twój facet ma szanse 50/50 i tyle w temacie !

pb34499 czy pytałam Ciebie o zdanie ? Nie, więc zamilcz, bo dalsza konwersacja z Tobą jest bez sensu..

czy pytałam Ciebie o zdanie ?
to jest forum, i nie ty będziesz decydować o tym kto ma Ci udzielać informacji.
Nie, więc zamilcz, bo dalsza konwersacja z Tobą jest bez sensu..
I takie teksty to sobie możesz mówić mężowi który otrzymał wyrok, a nie do mnie :)

Nie wiem. Ale faktycznie licz na szanse pół na pół - wszystko zależy od różnych czynników nawet mogę powiedzieć, że i humoru składu sędziowskiego. Wg mnie lepiej się rozczarować na korzyść niż odwrotnie.
Powodzenia:):)

To ze to pobicie to zadna roznica, wazme ze wyrok do 12 masz

Hej pomocy.
Nic już nie rozumiem.i pisze tutaj.
jeżeli posiedzenie o sde jest w piątek 21 września w zk uherce to kiedy mój mąż wyjdzie na wolność????
każdy mówi co innego.w zk mówią że jak będą papiery z sądu bo to jest sąd wyjazdowy z krosna
to będzie do poniedziałku???
napiszcie co wiecie proszę

Powrót