zadluzenie w niemczech

• Autor wątku Autor wątku paderpolska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

paderpolska

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
dzien dobry
mam ogromny problem ktory spedza mi sen z powiek od jakiegos czasu,i nie mam niestety nikogo kto by mogl doradzic.od jakiegos czasu znow mieszkam w polsce,wczesniej mieszkalam z niemczech,i sprawa jest takiego typu,poznalam wowczas faceta,zamieszkalismy razem,wszytsko super ,temat rzeka,ktoregos dnia dalam sie namowic na zakupy online za ktore mielismy zaplacic po 3 miesiacach co w niemczech jest norma,zgodzilam sie,byl to najpierw jeden sklep online 500eur,kolejny i tak nie myslac nazbieralo sie ok 4000eur,rozstalismy sie,juz dwa lata nie mamy kontaktu,dowiedzialam sie jednak od naszego wspolnego znajomego ze dlug nie zostal splacony a taka byla umowa..wszytsko jest zakupione na moje nazwisko,adres byl jego ja nie mialam tam meldunku,co nie bylo problemem przy odbiorze paczek,raz odbiaralam je ja innym razem on,w kazdym badz razie tera moje pytanie,co dalej mam z tym zrobic?rzeczy byly zakupione z mysla o nim,teraz ja zostalam z probleme,minely prawie 3lata i za kazdym razem kiedy jestem w niemczech a jestem czesto obawiam sie kontroli prze policje czy zoll bo niewiem czy cos mi grozi z tego tytulu,nieiwem czy takim sprawami zajmuje sie policja czy sad,jestesmy w uni wlasciwie to cos powinna otrzymac na adres do polski,do dnia dzisiejszego nic nie dostalam zadnego pisma zadnego maila...niewiem czego sie moge spodziewac,dodam ze poki co nie stac mnie by splacic dlug jednorazowo...prosze o pomoc pozdrawiam i z gory dziekuje Kasia

nie znam takiej instytucji co sprzedaje towar a płatnosc za 3 miesiące ?? Mieszkam tu troche oświeć mnie proszę. Jakie to strony www

u mnie byly to sklepy internetowe H&M,Douglas,Zalando,Neckermann i Otto...

Powrót