zaginiony dowod osobisty

• Autor wątku Autor wątku olala22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

olala22

Witam
W lipcu ubieglego roku wyslalam do Home Office formularz o pozwolenie o prace wraz z dowodem osobistym. Problem jest taki ze ani pozwolenia na prace jeszcze nie dostalam ani dowodu :( Niedlugo wracam do Polski i dowod bedzie mi potrzeby. Wysylalm maile do home office i probowalam sie dodzwonic ale zawsze jest zajete albo sekretarka sie wlacza. Jak moge dowod odzyskac? Jestem taka wkurzona ze jestem gotowa zlozyc skarge na nich :D Tylko nie wiem gdzie.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
RE: work permit i zagubiony dowod

olala22 napisał:
Witam
W lipcu ubieglego roku wyslalam do Home Office formularz o pozwolenie o prace wraz z dowodem osobistym. Problem jest taki ze ani pozwolenia na prace jeszcze nie dostalam ani dowodu :( Niedlugo wracam do Polski i dowod bedzie mi potrzeby. Wysylalm maile do home office i probowalam sie dodzwonic ale zawsze jest zajete albo sekretarka sie wlacza. Jak moge dowod odzyskac? Jestem taka wkurzona ze jestem gotowa zlozyc skarge na nich :D Tylko nie wiem gdzie.

Aha i w listopadzie jakos do mojej pracy przyszedl fax z home office zebym im przefaksowala moj adres to mi dowod odesla. I dalej czekam :( Pomoze kos?:help:

zgubiłem dokumenty

witam
mam pytanie.
jestem w londynie, zgubiłem dowód osobisty, posiadam tylko książeczkę wojskową oraz homeoffice, czy na tych dokumentach wijadę z WB? proszę o odpowiedź to ważne bo nie mam pracy i mam tylko 80f na bilet busem do pl i 30f na jedzenie na 6dni bo wyjazd jest w sobotę. proszę o pomoc

RE: zgubiłem dokumenty

Przekroczyc granice mozna tylko na podstawie paszportu lub dowodu osobistego - Prosze skontaktowac sie z Ambasada polska.

Powrót