Zagrożenie NKL-em z zajęć WF

• Autor wątku Autor wątku PuchateKubus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PuchateKubus

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witajcie,
Sprawa wygląda tak, że na wf ogólnie chodziłem - ale szczegółowo.
Do tej pory było 10 zajęć, ja byłem (mam wpisaną obecność) na 7 z nich z czego z tych 10 z 3 uciekłem (wagary), na 1 ćwiczyłem a na pozostałych sześciu mam wpisane brak stroju. Na chwilę obecną mam dwie czwórki i w poniedziałek może dojdzie do tego jeszcze jakaś ocena. Teoretycznie ma odbyć się jeszcze 10 zajęć więc jak będę ćwiczyć to nie będzie problemu. Ale jest b. prawdopodobne, że w poniedziałek tych zajęć nie będzie.
tak więc w najlepszym wypadku (gdy nie opuszczę ani jednych zajęć do końca roku) będę miał, że na 9/18 ćwiczyłem, z 3/18 wagary, a 6/18 brak stroju. Więc na razie wszystko układa się okej, tak więc jeśli frekwencja jest liczona względem godzin na których ćwiczyłem to otrę się o śmierć ale wszystko będzie dobrze.

Ale do rzeczy moje pytanie brzmi czy na WF do frekwencji liczą się tylko te godziny na których ćwiczyłem? Czy też te na których byłem ale nie ćwiczyłem?
Bo tak to nie miałbym się o co martwić bo jeśli liczyły by się godziny na których nie ćwiczyłem, moja frekwencja wynosiłaby 70% (na chwilę obecną).

Przepraszam za lekki chaos :)

Powrót