H
Hitman47
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 20
Witam serdecznie,pisze odnośnie tematu zajęcia przez US dwóch kont na kwotę ponad 3 mln zł z tzw. lewych faktur (ja nic nie ukradłem byłem tylko słupem) afery z prętami stalowymi. Sprawa ciągnie się już 9 lat wypakowany zostałem w karuzele vatowska mam już wyrok w zawieszeniu grzywna zapłacona tyle że nerwy spalone, wizyty w CBA policja itd ale wjazdu o 6 rano nie było na szczęście poszlem.na współpracę. VAT wynosił z pustych faktur 2.2mln z groszem odsetki urosły do kwoty ponad 3 mln. Urząd Skarbowy zajął mi konta właśnie na tą kwotę ponieważ egzekucja została ponownie wszczęta a kiedyś dostalem pismo że jestem nie wypłacalny. Ostatnio urzędnik wezwał mnie na spis majątku oczywiście nic nie posiadam bo zaraz by zabrali. A dziś niespodzianka,gdzies tydzień po tej wizycie tzn dziś wieczorem wchodzę z głupot na obydwa konta a tu urząd zszedł i wszystko wróciło do normy, co mam myśleć???mam się cieszyć? Ma mi przyjść pismo ale może ktoś z Was mi coś podpowie. Dziękuję za pomoc i odpowiedzi. Pozdrawiam.