Zakaz prowadzenia samochódu w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku Trumbar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Trumbar

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, dzisiaj zostałem zatrzymany do kontroli przez niemiecką policję , podczas przeszukiwania auta gliniarz znalazł w mojej kurtce bletki, spytał czy palę , kiedy palilem, po czym stwierdził że musi przeprowadzić test. Siku się nie udalo, a Ja przyznałem się że ostatnio paliłem w sobotę ( dziś wtorek ) natychmiastowo zostałem zabrany na komisariat na badanie krwi. Pewne jest że wynik będzie pozytywny. Moje pytanie brzmi na jak długo mogę dostać zakaz prowadzenia samochód na terenie Niemiec ? PS. Przepraszam , nie ten dział . proszę przenieść :)

Ostatnia edycja:
Uchronić przed czym ? Bo nie rozumiem , lub Ty nie zrozumiales...

Przed takimi palaczami jak "ty" co sobie buchają i w 4 literach mają to, co podczas ich prowadzenia auta mogą wyrządzić na haju.
Zabije taki 5 osobową niewinną rodzinę i 3 godziny się jeszcze z tego śmieje bo wydaje mu się to snem na jawie.
Popieram dożywotnie odebranie uprawnień.

X234 napisał:
Przed takimi palaczami jak "ty" co sobie buchają i w 4 literach mają to, co podczas ich prowadzenia auta mogą wyrządzić na haju.

Ty wiesz jak działa marihuana i ile można być na haju od ostatniego spożycia/palenia?

Jak jego wynik będzie pozytywny to znaczy, że miał ją we krwi i nikt nie będzie dochodził kiedy palił.

X234 napisał:
Jak jego wynik będzie pozytywny to znaczy, że miał ją we krwi i nikt nie będzie dochodził kiedy palił.
Nie o to pytałem i nie o tym była Twoja wypowiedź. Ale to nie forum na takie dyskusje.

Powrót