Zakaz siedzenia w samochodzie na parkingu podczas okienka w szkole.

• Autor wątku Autor wątku Maryiupc
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Maryiupc

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam. Jestem pełnoletni, do szkoły przyjeżdzam swoim własnym samochodem. Zawsze podczas okienek wychodziłem sobie ze szkoły i czekałem w swoim samochodzie przeważnie słuchając muzyki i robiąc coś na telefonie, ewentualnie czasem podjechałem gdzieś do sklepu. Dzisiaj zostałem poinformowany, że podczas okienek mam siedzieć w bibliotece i jesli nie przestane siedziec w samochodzie zostana wobec tego wyciagnete konsekwencje. Czy cos takiego jest w ogole zgodne z prawem? Zrozumialbym jeszcze, gdyby chodzilo o to, ze uciekam z lekcji i w tym czasie siedze sobie w samochodzie, ale ja to robie podczas gdy nie mam lekcji. Czy cos takiego jest w ogole zgodne z prawem?

Samochód stoi na terenie placówki, ale skoro jestem pełnoletni, co za tym idzie nie potrzebuję żadnej opieki i sam w 100% za siebie odpowiadam to szkoła chyba nie powinna robić problemów jeśli chce sobię z niej wyjść skoro nie mam zajęć?

To znajdź sobie szkołe dla dorosłych jak jesteś taki dorosły. Tam od ciebie nikt nie bedzie niczego wymagał. Tu nawet na proste pytania nie potrafisz odpowiedziec.

Powrót