zakaz w niemczech za predkosc

• Autor wątku Autor wątku sebastian414
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sebastian414

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
czesc mam pytanie zlapali mnie w niemczech na predkosci jezdze zawodowo dostalem mandat 180 euro i 3 punkty i miesiac zakazu mam dostac papiery jakies do domu mam je wypelnic i wyslac do nich ktory to miesiac sobie wybieram mam pytanie czy idzie sie od tego odwolac albo czy ten miesiac idzie podzielic na 2razy po 15 dni pozdrawiam sory za bledy

Ja miałem taka samą sytuację,z tym ze z policjantami dogadałem się że jak odbiore list w Polsce,to od tego czasu będzie liczony mieśiąć kiedy nie będę mógł jezdzić na terenie Niemiec.No i odebrałem list,a oni wysłali mi list do Polski że mam im dostarczyć moje prawojazdy,albo wysłać listownie,chyba ich porypało.Odniosłem sie na piśmie do tego faktu,że obecnie przebywam w Polsce.Czekam co mi odpiszą.

Ma Pan nakaz i po wjeździe na teren Niemiec przy pierwszej kontroli, mandacie itp zakaz zostanie wyegzekwowany. Plus dodatkowa kara.

ja ich zrozumialem ze przyjdzie list i sobie bede mial wybrac z 3miesiecy jeden miesiac ktury mam se wybrac ktury sie nie bede poruszal po niemczech nic nie mowili o przeslaniu im prawka tylko jeszcze jestem ciekaw ilo to potrwa zanim przysla pozdrawiam

Powrót