P
p4w6i
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Dzień dobry, czy jeśli chciałbym zakupić dom za gotówkę to jakiś urząd się dopierdzieli do tego skąd wziąłem taką kasę ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to nie jest tak ,że mamy obowiązek trzymać zeznania podatkowe do 5 czy tam 10 lat? A jak ktoś robił przekręty 20 lat temu z dochodem to mu nic nie mogą zrobić bo przedawnienie?Regand napisał:Jeżeli z twoich zeznan rocznych wynika, ze mogles tyle zaoszczedzic to nie.
W jaki to sposób autor tematu cie okrada? Pomyślałeś ,że ktoś mógł zarobić te pieniądze za granicą? Czyli państwo wyciąga łapska po kasę, do której w żaden sposób się nie przyczyniło byś ją miał? Kiedyś też byłem naiwny jak ty i sądziłem ,że warto być uczciwy , a nawet byłem skłonny oddać życie za te państwo w razie ew. wojny. Zmieniłem zdanie jak zobaczyłem co robią politycy z kasą podatników i jakie narodowości do Polski sprowadzają. Kraść i kraść ile wlezie. Takie jest moje motto życiowe. Oczywiście nie zachęcam do okradania. To jest moje prywatne zdanie. Te państwo jest nienormalne i nie zmienię zdania. Jak ktoś chce finansować mafie , budować dla obcych autostrady , infrastrukturę to nie zabraniam. Polska już dawno została sprzedana. Teraz to tylko kwestia ile się uda ukryć przed okupantem dochodu ^^Pejotwroc napisał:można pracować cale życie na czarno ale to nie jest okradanie państwa tylko mnie.