O
ostry
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam kupiłem spawarkę na ebay w Niemczech za 600 euro przywiozłem ją do polski spawała dwa dni nie tak jak powinna ale spawała i przestała popsuła się zawiozłem ją do warsztatu gdzie naprawiają takie rzeczy majster powiedział mi że spawarka była wcześniej popsuta popalona i została naprawiona bardzo niefachowo i prowizorycznie i dla tego przestała całkiem spawać koszt takiej naprawy może dużo przewyższyć koszt urządzenia w opisie przedmiotu dotyczącym zapłaty (nie w głównym tekście tylko na samym dole ) było napisane że sprzedaje bez gwarancji .Kontaktowałem się ze sprzedającym i nie chce słyszeć o zwrocie pieniędzy sprzedawca jest
osobą prywatną ale spawarkę kupowałem w firmie w opisie było napisane że sprzedają ponieważ zmienia się profil produkcji adres odbioru był podany adres firmowy co mam zrobić pozdrawiam
Rafał Ostrowski nr aukcji 300149199500
osobą prywatną ale spawarkę kupowałem w firmie w opisie było napisane że sprzedają ponieważ zmienia się profil produkcji adres odbioru był podany adres firmowy co mam zrobić pozdrawiam
Rafał Ostrowski nr aukcji 300149199500