L
lubieplackii
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam, kilka dni temu zakupiłam aparat - kupiony od prywatnej osoby. W trakcie sprawdzania ze sprzedawcą wszystko było ok, jednak baterie były bardzo słabe i aparat się wyłączał. Uznałam, że wszystko jest ok, chociaż nie miałam za bardzo jak go przetestować. W drodze do domu odpalałam go ze dwa razy, było ok, ale wyłączał się z powodu baterii. Następnego dnia włożone zostały naładowane baterie i pojawił się komunikat card error, pomimo tego, że karta nie była przeze mnie dotykana - jedynie sprzedający w trakcie opowiadania o sprzęcie wyjmował ją i wkładał. Myślałam, że to wina karty pamięci, jednak nie - zakupiłam nową, która również nie działa. Do tego na starej karcie widoczne jest zniszczenie przez piny, tak jakby były krzywe i wbijały się nie tam gdzie trzeba - na nowej karcie zaczęło tworzyć to samo po jej włożeniu do aparatu.
Przechodząc do sedna - sprzedający twierdzi, że sprzedał mi sprawny sprzęt. Co mogę zrobić w tej sytuacji?
Pozdrawiam.
Przechodząc do sedna - sprzedający twierdzi, że sprzedał mi sprawny sprzęt. Co mogę zrobić w tej sytuacji?
Pozdrawiam.