P
phenom99
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 29
Witam . Dnia 12.03 zakupiłem na pewnej stronie 2 bluzki w dobrej cenie wybrałem rozmiary i złożyłem zamówienie wybrałem opcję wysyłki za pobraniem . Na następny dzień otrzymałem 2 e-maile jeden z nich to że " Zamówienie jest w trakcie realizacji " a drugi to " Zmieniono status zamówienia z 'Przyjęte do realizacji' na 'Realizowane' " a na stronie w historii zamówień pokazało mi że moje zamówienie jest " realizowane " Więc spokojnie oczekiwałem na przyjście paczki wysyłka miała nastąpić w przeciągu 24 godzin. Po 3 dniach napisałem do sklepu że nie doszła jeszcze do mnie moja paczka i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi co mnie zaniepokoiło . Dziś napisałem kolejnego e-maila już mniej miłego i po godzinie otrzymałem odpowiedź taką że : " mimo dokładnego sprawdzenia magazynów nie mają na stanie takich artykułów jak zamawiałem . Na stronie status zamówienia zmienił się na "anulowane" W ramach rekompensaty dają mi 10% rabatu przy kolejnym zakupach. Ten kod rabatowy nawet nie działa 
Sytuacja bardzo mnie zdenerwowało i mam takie pytanie czy sklep ma takie prawo ? Anulować sobie zamówienie bez żadnej informacji ja czekałem tydzień bezsensu . Co zrobić z tą sytuacją ?
Sytuacja bardzo mnie zdenerwowało i mam takie pytanie czy sklep ma takie prawo ? Anulować sobie zamówienie bez żadnej informacji ja czekałem tydzień bezsensu . Co zrobić z tą sytuacją ?