zakupy internetowe reklamacja

• Autor wątku Autor wątku JolaSaw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

JolaSaw

Użytkownik
Odpowiedzi
32
Witam
Ponieważ post "sklep internetowy reklamacja" został zamknięty chciałam zapytać czy ktoś z Państwa dostał zwrot kosztów za nieudane zakupy przez internet. Szczegółowe informacje w poście "sklep internetowy reklamacja".
Pozdrawiam

Witam zakupiłem w sklepie internetowym telefon komórkowy nazwa sklepu ;EFTSAH; która ma siedzibe w 32-084 Morawica room 607tc building. Zostałem oszukany że w zamówieniu internetowym złożonym zakupiłem tel.12S ULTRA - 8/256 - Kamera Leica - 120 Hz
zł388.00 w przesyłce otrzymałem zupełnie coś innego bo znajdował sie tel. marki Lenowo 4.5' który nie spełniał mego zamówienia na podany tel. nikt nie odbierał 739 587 136 na emaila. dostałem jedynie odpowiedż że są tylko przewożnikiem i reklamacje nr.reklamacja D00006155. complainteurope@gmail.com :mad::mad::mad::mad: proszę o pomoc

Obawiam się że pomoc z nikąd nie nadejdzie. Ja tam raczej widzę w tym sklepie chińskie korzenie. Policja nic z tym nie zrobi, lokalizacja sklepu niewiadomo gdzie. No cóż, będziesz miał może nauczkę że sklep w którym telefony warte 5....6.... jak i 8 tys zł można kupić za niecałe 400 zł. Serio nie wzbudziło to twojego podejrzenia? Ciesz się że dostałeś przynajmniej telefon o tej wartości co im wysłałeś.

Witam ponownie bardziej chodzi mi o ostrzezenie dla innych osób żeby nie popełnili tego samej głupoty co ja, co prawda miałem watpliwośći przy zakupie ale uwierzyłem w udciwość innych osób pozdrawiam i miłego dnia

Powrót