Droga Pani betka 1976 skoro już Pani zaczęła wątek pozwolę się wtrącić ,ponieważ to w mojej sprawie Pani piszę ,ale nie dodała Pani czytelnikom co zawierała treść ogłoszenie
otóż daje do wglądu cała treść ogłoszenia
Chihuahua 2 letnia słodka, maleńka sunia na kolanka o wadze 1,60kg Wychowana w domowych warunkach, nauczona czystości.
Zdrowa , odrobaczona ,książeczka zdrowia , rodowód.
Jest bardzo łagodną suńką ,nie stwarzającą problemów ,doskonale dogaduje się z innymi zwierzętami , towarzyska a przy tym bardzo łagodna, mała kokietka .
Sprzedam tylko w odpowiedzialne ręce ,osobie ,która poświęci jej swój czas nie sprzedam do hodowli !!
Bardzo mile widziany stały kontakt z przyszłymi nabywacami .
Wszelkich dodatkowych informacji chętnie udzielam telefonicznie.
Dodatkowe zdjęcia ,oraz cena suni wysyłam tylko poważnie zainteresowanym osobom na E-meil ,lub udzielam informacji telefonicznie
nie odpowiadam na s'msy
ZDJĘCIA SUNI W OGŁOSZENIU SĄ AKTUALNE .
Zastrzegam sobie prawo wyboru nowego właściciela
telefon kontaktowy ........ Zapraszam do kontaktu
cena podana była 1zł kup -teraz co mnie teraz nie tłumaczy że zrobiłam błąd
informowałam Panią ,iż piesek został sprzedany zanim Pani kliknęła na kup-teraz
do właścicieli którzy wcześniej ze mną się skontaktowali lecz do Pani ta informacja nie dochodzi i straszy mnie Pani sądami oraz przepisami

że sprzedałam psa nie jest żadną zagrywką z mojej strony lecz faktem z którym musi się Pani pogodzić ,pies ma się bardzo dobrze a Pani nie raczyła się ze mną skontaktować, aby omówić szczegóły ,skąd niby miałabym mieć z Pani strony strony gwarancję ,że pies nie jest zalicytowany z chęcią dalszej sprzedaży? dodatkowego zarobku , miałam przygotowana odpowiednia umowę w której jest zawarta treść ...w razie nie spełnienia oczekiwań co do pieska sprzedający na prawo pierwokupu.... i tak jak pisze kalos
....cyt kiedy to pies będzie się już od dawna dawna wychowywał u nowego właściciela, nie rozumiem troche Pani przywiązania do szczeniaka, którego nigdy Pani nie poznała, nie widziała na żywo, nie zna jego zachowania, czy znaków szczególnych, mówi pani ze kocha zwierzęta, a w moim rozumowaniu traktuje je pani bardzo materialnie (tanio udało się wylicytować, innego w tej cenie nie znajde to powalcze), nie mysląc o tym ze pies ma juz nową rodzinkę do której się przywiązuje.
Pani betka bez urazy w Pani stronę ,ale Zwierzę to nie jest zabawka , aby ...........np NACISNAC KUP TERAZ I WYDAĆ W PIERWSZE LEPSZE RĘCE jako towar.Pani by wydała swoje pieski pierwszej lepszej osobie na pewno nie ,także proszę o rozważenie tej sytuacji
napisałam w treści ogłoszenia wyraznie ,iż proszę o wcześniejszy kontakt ,oraz że mam Prawo wyboru nowego właściciela jak też ,że nie sprzedam psa do hodowli
Pani reklamuje się w internecie jako hodowczyni pod przydomkiem .....
oraz sprzedaje duża ilośc psów wystarczy poszukać a wszystko jest jak na tacy .
Osobiście kontaktowałam się z moim prawnikiem i wiem na czym stoję
i tak jak sama Pani pisze......w mojej sprawie żaden prawnik nie chce sie podjąc ...
i nie podejmnie się a czemu ? proszę zapytać prawnika
pozdrawiam serdecznie